contact

Heb je vragen of wil je en bericht achterlaten? Neem gerust contact met ons op.

FAQ

Wij hebben zeker cadeaukaarten! Kom langs bij ons op locatie, stuur een mail of bel/app naar 06-38275572. 

Dit kan zeker! Zo hebben we bijvoorbeeld verschillende opties voor glutenvrij, lactosevrij, vega en vegan. Vraag de allergenenkaart aan de bediening. Je kan ons ook altijd even bellen om specifiek jouw dieetwens te bespreken. 

Jazeker, je kan bij ons ook gezellig een High Wine doen! Deze vind je bij het menu onder het kopje ‘cocktails/high times’. We hebben verschillende High Wines, High Beers, High Whiskey, High Port, High Cocktail en een High Gin.

Bernadette Westerbroek
Lees verder
Heerlijke lunch geitenkaas! Spa rood compleet met schijfje citroen zonder dat ik erom hoefde te vragen, wijn van m'n moeder werd aan tafel ingeschonken. Mooie glazen! Vriendelijk personeel, goed op elkaar 'ingespeeld' , leuke entourage. Zeker nog eens een bezoek waard.
Herwin en Marjan
Lees verder
Een gezellige plek om te lunchen. Sfeervolle inrichting en vriendelijk personeel. We zijn hier spontaan gaan eten en zelfs met de lastige soja allergie was dat mogelijk. Er werd heel veel moeite gedaan een geschikt gerecht te maken. Dit zonder ons het gevoel te geven lastig te zijn. Echt top geregeld en we hebben heerlijk gegeten!
Léonie
Lees verder
Klein en gezellig restaurant! Gezien de beperkt aantal zitplekken adviseer ik om te reserveren, dat heb je gegarandeerd een plekje! Het eten is erg smaakvol en de prijzen zijn niet hoog!
John Krijgsman
Lees verder
Wat een bijzondere gastvrijheid en bediening! Aaron maakt een feestje van goede wijn en heerlijk genieten. Absoluut een aanrader!
Tim Weyn
Lees verder
Vlotte en sympathieke bediening, gezellige locatie en goede wijn. Hier komen we zeker terug.