Wil je graag werken bij Rembrandt in Apeldoorn? Dat kan!

Bediening

Wij zoeken een hardwerkende, gezellige topper voor in de bediening! Iemand met ruime ervaring, die extra verantwoordelijkheden aankan en een échte powerhouse is. 

Van de lunch tot aan de borrel, jij weet als geen ander onze gasten het naar hun zin te maken. Je maakt een praatje, geeft uitleg over het menu- en de wijnkaart en denkt mee met onze gasten. Kortom, je creeërt een onvergetelijke ervaring. 

We zoeken iemand die ook wat meer verantwoordelijkheden aankan. Jij hebt het overzicht, ziet de taken die opgepakt moeten worden én doet hier ook echt wat mee. 

Wie ben jij?

Wat bieden wij jou?

Lunch Kok

Ben jij op zoek naar een uitdagende functie waarin je kunt schitteren in de keuken met de lekkerste lunchgerechten maar daarnaast ook genoeg tijd hebt voor je persoonlijke leven? Dan hebben wij de perfecte kans voor jou binnen ons enthousiaste team! Bij Rembrandt denken we namelijk graag met jou mee en zorgen we voor een positieve werkomgeving waarin jij je kunt ontwikkelen en met plezier kunt werken. Interesse? Lees vooral verder…

Bij Rembrandt staan we bekend om onze rijkelijk gevulde gerechten, die een goede prijs- kwaliteitverhouding hebben. Als Kok bij Rembrandt word jij verantwoordelijk voor het bereiden van heerlijke lunches voor onze gasten. Van goed belegde broodjes tot frisse salades en andere smaakvolle gerechten. Aan het eind van de dag is het tijd voor de borrel en bereid jij de lekkerste borrelhappen voor bij de drankjes. Je werkt verder samen met een enthousiast team en er is veel ruimte voor jouw eigen inbreng. Heb je een leuk en creatief idee om Rembrandt nóg leuker en lekkerder te maken? Hier staan we zeker weten voor open en we zetten dit ook meteen om naar actie. Daar houden we hier namelijk van, actie!

Wie ben jij?

Wat bieden wij jou?

Rembrandt-over-ons-banner-2-scaled.jpg

solliciteer direct

Je solliciteert voor ‘bediening’.

solliciteer direct

Open sollicitatie