Wil je graag werken bij Rembrandt in Apeldoorn? Dat kan!

Bediening

Wij zoeken een hardwerkende, gezellige topper voor in de bediening! Iemand met ruime ervaring, die extra verantwoordelijkheden aankan en een échte powerhouse is. 

Van de lunch tot aan de borrel, jij weet als geen ander onze gasten het naar hun zin te maken. Je maakt een praatje, geeft uitleg over het menu- en de wijnkaart en denkt mee met onze gasten. Kortom, je creeërt een onvergetelijke ervaring. 

We zoeken iemand die ook wat meer verantwoordelijkheden aankan. Jij hebt het overzicht, ziet de taken die opgepakt moeten worden én doet hier ook echt wat mee. 

Wie ben jij?

Wat bieden wij jou?

kok/Chef-kok

Breng jij de keuken van Lunchroom & Wijnbar Rembrandt naar de next step?! Je krijgt hier de mogelijkheid om jouw passie voor koken te tonen en de kaart te vernieuwen met jouw heerlijke gerechten, terwijl je geniet van een 4-daagse werkweek en vaste vrije dagen!

Als Chef-Kok bij Rembrandt maak jij voor onze gasten de lekkerste lunches, borrelhappen en shared dining gerechten. Wij willen als Rembrandt echt de volgende stap zetten! Afgelopen periode hebben we daarom al wat stappen gezet om de keuken naar een hoger niveau te tillen en de kaart uit te breiden met nieuwe gerechten zoals bijvoorbeeld ons shared dining concept. Maar dit kan natuurlijk nóg beter en nóg meer! En daar mag jij als nieuwe Kok een belangrijke bijdrage aan leveren.

Wie ben jij?

Wat bieden wij jou?

Rembrandt-over-ons-banner-2-scaled.jpg

solliciteer direct

Je solliciteert voor ‘bediening’.

solliciteer direct

Open sollicitatie