Meer dan 100 wijnen

Op de wijnkaart van Rembrandt vind je wel meer dan 100 verschillende wijnen die wij met zorg hebben samengesteld. Het is dus wel te zeggen dat we echt gek zijn van wijn. We vertellen je er graag alles over aan tafel en kiezen samen het perfecte wijntje voor jou uit!Β 

Wat onze gasten over ons zeggen

Bernadette Westerbroek
Lees verder
Heerlijke lunch geitenkaas! Spa rood compleet met schijfje citroen zonder dat ik erom hoefde te vragen, wijn van m'n moeder werd aan tafel ingeschonken. Mooie glazen! Vriendelijk personeel, goed op elkaar 'ingespeeld', leuke entourage. Zeker nog eens een bezoek waard.
Herwin en Marjan
Lees verder
Een gezellige plek om te lunchen. Sfeervolle inrichting en vriendelijk personeel. We zijn hier spontaan gaan eten en zelfs met de lastige soja allergie was dat mogelijk. Er werd heel veel moeite gedaan een geschikt gerecht te maken. Dit zonder ons het gevoel te geven lastig te zijn. Echt top geregeld en we hebben heerlijk gegeten!
LΓ©onie
Lees verder
Klein en gezellig restaurant! Gezien de beperkt aantal zitplekken adviseer ik om te reserveren, dat heb je gegarandeerd een plekje! Het eten is erg smaakvol en de prijzen zijn niet hoog!
John Krijgsman
Lees verder
Wat een bijzondere gastvrijheid en bediening! Aaron maakt een feestje van goede wijn en heerlijk genieten. Absoluut een aanrader!
Tim Weyn
Lees verder
Vlotte en sympathieke bediening, gezellige locatie en goede wijn. Hier komen we zeker terug.