Reserveren voor groepen

Wist je dat wij naast de vertrouwde Rembrandt Lunchroom en Wijnbar ook het Atelier hebben geopend? Dé perfecte plek om jouw speciale gelegenheid te vieren in Apeldoorn! Meer informatie hierover of reserveren? Klik hier.

Met een groep reserveren binnen de lunchroom en wijnbar? Dat kan natuurlijk ook nog steeds! Laat ons weten met hoeveel personen je graag wilt komen en op welke datum en welk tijdstip. Zodra we jouw aanvraag ontvangen hebben nemen we zo snel mogelijk contact met je op voor een bevestiging of een ander voorstel.

 

In de ruimte achterin bij Rembrandt passen ongeveer 50 personen. Wil je met meer dan 50 personen reserveren? Ook dat is mogelijk. Vul het formulier hierboven in, dan nemen we contact op om de opties te bespreken.

Je kan altijd van de kaart kiezen! Kom je met 10 of meer personen dan willen we wel graag van tevoren horen wat iedereen wil bestellen zodat we dit kunnen voorbereiden. 

We hebben voor ieder wat wils en de opties zijn legio. Vul hierboven het formulier in, dan nemen we contact op en kiezen een arrangement uit die past bij jouw feest/uitje. 

Tot 3 dagen van tevoren kun je een wijziging doorgeven via de mail of telefoon over de groepsgrootte. Daarna wordt het aantal afgesproken personen in rekening gebracht.