Dansen met Rembrandt

Op kerstavond was het feest in Lunchroom en Wijnbar Rembrandt met de gezellige avond ‘Dansen met Rembrandt’ en een optreden van eigenaar Aaron Post, die zijn DJ-vaardigheden weer eens uit de kast haalde!

De gasten konden genieten van heerlijke gin tonics voor een prijs die minder was dan de kerstman betaalt voor zijn rendieren: €8,50 😀 De dansvloer was druk bezet en er werd uitgebreid gedanst op de lekkerste house plaatjes.

We willen iedereen die er deze avond was bedanken voor de gezelligheid! Wij hebben genoten. En wie weet, komt er nog wel eens zo’n avond… Keep you posted!

Recap zien van de gezellige avond? Check de video in de post hieronder!

Bekijk meer nieuws

Dansen met Rembrandt

Op kerstavond was het feest in Lunchroom en Wijnbar Rembrandt met de gezellige avond ‘Dansen met Rembrandt’ en een optreden van eigenaar Aaron Post, die zijn DJ-vaardigheden weer eens uit de kast haalde! De gasten konden genieten van heerlijke gin tonics voor een prijs die minder was dan de kerstman...

Lees meer

Meet chefkok Emiel

Meet onze nieuwe chefkok Emiel van den Burg! Met zijn jarenlange ervaring binnen de horeca in zowel de keuken als bediening zijn we heel blij met Emiel als toevoeging aan ons team! “Ik ben een grote Bourgondische levensgenieter! Waar lekker eten en drinken is, ben ik er met een goede...

Lees meer

Najaar in de Apeldoornse binnenstad!

Apeldoorn Binnenstad heeft een hele toffe video gemaakt over het najaar in de Apeldoornse binnenstad! Wij zijn trots, want ook Lunchroom en Wijnbar Rembrandt is te vinden in deze video. Heb jij ons al gespot? Nog niet? Check de video!

Lees meer

Reserveer via de button