Meet onze nieuwe bedrijfsleider Bastiaan!

We stellen je graag voor aan onze nieuwe bedrijfsleider, Bastiaan!

“Geboren en getogen in Apeldoorn. Op nog geen 2000 meter van de plek waar Rembrandt ooit is ontstaan ben ik geboren.

Ik ben een Apeldoorner in hart en nieren. Na 7 jaar ervaring op te hebben gedaan op sterren niveau ben ik neergestreken bij Aaron om zijn droom nog meer kracht bij te zetten en hem te ondersteunen.

Naast mijn werk houd ik mij ook graag bezig met wijn, naast de opleidingen in wijnen importeer vol passie wijnen uit mijn lievelings plek: Oostenrijk en Duitsland, welke ook verkrijgbaar zijn bij Rembrandt.

Ooit begonnen bij een cafetaria, daarna veel plezier gehad bij ‘De Brugwachter’ en door stages terecht gekomen bij de Bilderberg hotel groep. Vanuit Bilderberg heb ik de ‘sterrenwereld’ leren kennen bij ‘De Kromme Dissel’ waar ik een fantastische leermeester heb gehad aan een van de beste sommeliers van Nederland waarna ik naar ‘Het Rode Koper’ een mooie tijd heb beleefd.

Nu weer terug in het vertrouwde Apeldoorn!”

We zijn super blij met jou als toevoeging aan ons team Bastiaan! Samen gaan we er wat moois van maken.

Bekijk meer nieuws

Meet onze nieuwe bedrijfsleider Bastiaan!

We stellen je graag voor aan onze nieuwe bedrijfsleider, Bastiaan! “Geboren en getogen in Apeldoorn. Op nog geen 2000 meter van de plek waar Rembrandt ooit is ontstaan ben ik geboren. Ik ben een Apeldoorner in hart en nieren. Na 7 jaar ervaring op te hebben gedaan op sterren niveau...

Lees meer

Dansen met Rembrandt

Op kerstavond was het feest in Lunchroom en Wijnbar Rembrandt met de gezellige avond ‘Dansen met Rembrandt’ en een optreden van eigenaar Aaron Post, die zijn DJ-vaardigheden weer eens uit de kast haalde! De gasten konden genieten van heerlijke gin tonics voor een prijs die minder was dan de kerstman...

Lees meer

Najaar in de Apeldoornse binnenstad!

Apeldoorn Binnenstad heeft een hele toffe video gemaakt over het najaar in de Apeldoornse binnenstad! Wij zijn trots, want ook Lunchroom en Wijnbar Rembrandt is te vinden in deze video. Heb jij ons al gespot? Nog niet? Check de video!

Lees meer

Reserveer via de button